Ny 12V belysning på mina fordon

Mitt yrke innebär tunga lyft och en vilja att se möjligheten i det mest oformbara av material: sten. Jag arbetar som stenhuggare – ett klassiskt yrke som för tankarna till att under övervakning hugga stora stenblock till grus med hjälp av en hacka. Som tur är har har utrustningen förbättrats sedan dess, och idag sköts en stor del av stenhuggandet i fabrik.

När jag är ute på jobb så använder jag mig av min traktor tillsammans med kran och släp. I och med att jag åker på fler jobb på uppdrag från privatkund, så har jag nu bestämt mig för att köpa till ny belysning till mitt fordon. Det finns få saker som är så skrämmande som att inte synas ordentligt under arbetet, i synnerhet under höst och vinter. Jag tänkte sätta fast tre eller fyra stycken 12V lampor, och hoppas på önskat resultat.

Utöver det har jag även funderingar på att låta min Pickup få sig något av ett uppsving. Dock är jag lite osäker på vad jag ska välja för extraljus och därför får detta bli ett senare projekt. Jag tror att jag skulle behöva en extraljusguide för att kunna reda ut vilken lampa som passar och inte. Är det runda ljus eller ramp man vill ha? Jag känner mig osäker jag…

Hur som helst. 12V belysningen förväntas komma efter helgen. Då blir det att montera på direkten så att jag får visa upp traktorn ordentligt när jag ska asfaltera uppfarten till gården.